29 martie 2015

Papusa EVER AFTER HIGH Kitty Cheshire - Review

Astazi va voi prezenta noua mea papusa Ever After High, Kitty Cheshire.Papusa face parte din personajele serialului "Ever After High", fiind fiica pisicii de Cheshire din Alice in Tara Minunilor. 


 


Fata ei este pictata detaliat, parul este de culoare violet.


Hainele sunt de asemenea violet cu negru.
Pantofii sunt foarte frumos realizati. 

 

Ca si celelalte papusi, Kitty vine cu o carticica si o perie de par. 
 

Alte papusi Ever After High: Madeline Hatter ; Cerise Hood ; Blondie Lockes

In incheiere am sa va prezint cateva informatii despre Pisica de Cheshire:

Motanul Cheshire este un personaj de ficțiune popularizat de către scriitorul Lewis Carroll în romanul Alice în Țara Minunilor. Cunoscut pentru rânjetul lui viclean, Motanul Cheshire a avut un impact notabil asupra culturii populare.
Motanul Cheshire este unul dintre cele mai recunoscute personaje din Alice în Țara Minunilor care a intrat în cultura populară , apărând în diverse forme de media, de la caricaturi politice la televiziune. Una dintre caracteristicile sale distinctive este că din când în când dispare, în urma lui râmând doar un rânjet.
În filmul Alice în Țara Minunilor, realizat de către Disney în 1951, Motanul Cheshire este prezentat ca fiind un personaj inteligent dar viclean, care uneori o ajută pe Alice, dar alte ori îi provoacă probleme. Astfel poate fi clasificat și ca fiind un anti-erou Disney. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultimele postari

Amintiri de vara...

Vara a plecat... dar pozele și amintirile mele din vacanță rămân... LA ȚARĂ (comuna Răchițele) SINAIA (cu teleca...