30 decembrie 2014

Creaza jocuri interactive cu Studio Code

Astazi va voi prezenta o modalitate de a invata sa iti creezi propriile jocuri prin intermediul unor puzzle-uri interactive cu ajutorul site-ului Code.org.


Va puteti juca cu personaje celebre cum ar fi Anna, Elsa si
 pasarile Angry Birds. Puteti crea propriile voastre jocuri stabilind personaje, replici.

Logo tall frozenLogo tall flappy







Unul dintre jocurile create de mine este "Flappy Fish" si anume, propriul meu joc Flappy Bird.


25 decembrie 2014

Ever After High Review: Papusa Blondie Lockes

Astazi, va voi prezenta noua mea papusa Ever After High si anume, Blondie Lockes primita de Craciun!


Papusa este personajul de animatie Ever After High Blondie Lockes, fiica personajului de poveste Goldilocks.


 Papusa are parul auriu prins cu o bentita personalizata albastra. Fata este pictata foarte detaliata.

Papusa este insotita de o rochita albastra cu imprimeuri cu ursuleti.


Ghetele ei sunt foarte detaliate.


Blondie este insotita de o poseta aurie , o carte sub forma unui semn de carte si o perie de par.
















 Aceasta papusa va fii foarte apreciata de Madeline Hatter si Cerise Hood in colectia mea :) !!!



In incheiere, am sa va arat povestea lui Goldilocks si a celor 3 ursuleti:





























Sursa: POVESTI DE 5 MINUTE

14 decembrie 2014

Portile deschise la Teatrul National ~ 13 decembrie

Ieri seara s-a petrecut unul dintre cele mai interesante evenimente la care am luat parte si anume, Ziua Portilor Deschise la TEATRUL NATIONAL!
Pe langa piesele de teatru speciale, au fost demonstratii si ateliere de masti.

Cateva poze de la atelierul de masti:

 








12 decembrie 2014

TOP 4 ~ seriale favorite ^_^

Astazi m-am gandit sa pregatesc un mic TOP al serialelor mele preferate.

1. Sailor Moon Crystal
Ce este Sailor Moon?
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140314030755/sailormoon/images/a/a4/Sailor_Moon_Crystal_image.pngSailor Moon este un anime al anilor '90 cu super-eroi, magie.
Sailor Moon Crystal este noul anime „Sailor Moon”. Această producție s-a anunțat oficial în 2012 în cadrul unui eveniment aniversar (sărbătorirea a 20 ani de la apariția Sailor Moon) și inițial fusese programată pentru vara 2013. După mai multe amânări, însă, a ajuns să fie lansat în vara 2014.
Este un reboot. Cuvântul „reboot” semnifică ștergerea progresului anterior și reluarea acțiunii de la „zero”. Așadar, SMC este o nouă adaptare manga, diferită de cea originală din anii '90.
Episoadele sunt difuzate pe Hulu, NicoNico, Crunchyroll sâmbăta de la ora 13.00 (România). Prima și a treia sâmbătă a lunii.  
(Sailor Moon Romania)
Povestea serialului:

Protagonista seriei Sailor Moon este Usagi Tsukino, care trăiește o viață normală de elevă până în momentul când este găsită de o pisică vorbitoare numită Luna. Prin Luna, Usagi învață că lumea este pe cale să fie atacată de un Regat Întunecat care a apărut odată în trecut, cu mult timp în urmă, distrugând Regatul Selenar. Puterile ei latente sunt trezite pentru a apăra Pământul de pericolul iminent, lucru ce o determină să se împrietenească cu numeroase persoane care o vor ajuta în luptă.
Usagi luptă folosindu-se de identitatea Sailor Moon, iar pe măsura progresului poveștii ea învață tot mai multe despre dușmanii cu care se confruntă și forțele răului care îi trimit pe Pământ. În mod gradual ea va descoperi adevărul despre viața ei din trecut, despre dragostea ei adevărată și posibilitățile viitorului Sistemului Solar.

(Wikipedia)
Pentru a vedea un review al papusii (handmade) Sailor Moon, da click AICI.
Pentru alte informatii si pareri despre Sailor Moon puteti vizita pagina de FACEBOOK "Sailor Moon Romania".


2.  Winx Club 
 Ce este Winx Club?
Winx este un serial de televiziune in Romania difuzat pe Nickelodeon. 
Povestea serialului: (Wikipedia)
Winx Club este un serial animat creat de italianul Iginio Straffi, care prezintă povestea tinerei Bloom, care într-o zi ajunge să fie invitată de prietena ei, Stella, la un colegiu numit „Alfea“ ce se ocupă cu pregătirea fetelor care au o adevărată inclinație spre magie. Acolo descoperă o lume nouă și află ceva uimitor, că ea posedă o putere grozavă, numită Dragon Flame (în română, Dragonul de Foc), care o poate face cea mai puternică zână. Însă, și Stella are un har, puterea Soarelui și a Lunii. Astfel, cele două își unesc puterile pentru a deveni cele mai populare fete din colegiul Alfea. Ele vor deveni cele mai bune prietene și vor scăpa colegiul de amenințarea vrăjitoarelor cele rele, care au fost izgonite deoarece erau puse numai pe fapte rele. Ele vor fi ajutate de prietenele lor Musa, Tecna, Flora, Layla precum și de profesori.  
Pentru un review la papusa "Stella Harmonix", da click AICI
3. Ever After High
Ce este Ever After High?
Ever After High este o serie de episoade web realizata de Mattel in 2013.
Povestea serialului (in engleza):
Taking place in the Fairytale World, Ever After High is based on the lives of the teenage children of fairytale characters who are supposedly destined to follow in their parents’ footsteps in order keep their stories alive throughout the generations. People think that if they don't, these stories supposedly will cease to exist and the characters will disappear into oblivion. This controversial problem is the core conflict of the story.
The main characters are Raven Queen (who is unhappy with her destiny) and Apple White (who is destined to "live happily ever after"). Raven would prefer to create a new destiny for herself, while Apple White believes that if Raven changes her own story, this will put her own "happily ever after" in jeopardy. The school is divided into two cliques, the "Royals" and the "Rebels". The Royals are supporters of Apple, who embrace their destinies and are content with their fates. The Rebels are supporters of Raven, who prefer the idea of creating their own destinies. Many disagreements and fights result between the groups.
Pentru review la papusa Cerise Hood, da click AICI.
Pentru review la papusa Madeline Hatter, da click AICI.

4. Once Upon A Time
Ce este Once Upon A Time?
Once Upon a Time (A fost odată ca niciodată), este un serial american ce surprinde consumatorii de serii TV cu o combinație efervescentă de iubire, aventură și poveste.
Povestea serialului:
Regina malefică, pe nume Regina, trimite toate personajele de poveste într-un orășel de pe malul mării, Storybrooke Maine, cu ajutorul unui blestem făcut de Rumplestiltskin, care îi face să uite cine sunt ei cu adevărat. Locuitorii orașului au trăit timp de 28 de ani izolați de restul lumii fără să realizeze faptul că ei nu îmbătrânesc. Singura speranța a locuitorilor este o tânără delicventă pe nume Emma Swan, fiica Albei ca Zăpada și a lui Făt-Frumos. Emma a fost trimisă în lumea reală când era bebeluș, înainte ca Regina să arunce blestemul asupra tărâmului poveștilor. Ea este singura care poate să rupă blestemul alături de fiul ei Henry, cu care s-a reîntâlnit (după ce l-a dat spre adopție când încă era bebeluș), și cu ajutorul cărții lui de povești care dezvăluie tot mai multe secrete pe măsură ce se apropie de ruperea blestemului. Henry este adoptat de către Regina care deține funcția de primar al Storybrooke-ului, fapt care le așează pe cele doua femei în centrul unui conflict.

Scrieti in comentarii serialele voastre favorite!


Ultimele postari

Amintiri de vara...

Vara a plecat... dar pozele și amintirile mele din vacanță rămân... LA ȚARĂ (comuna Răchițele) SINAIA (cu teleca...